Nystart av bloggen

Jag ska göra ett nytt försök att väcka liv i bloggen igen.

Varför?

Jag har sedan starten av bloggen för flera år sedan utvecklats något enormt och det innebär att min syn på saker och ting har förändrats. På grund av detta har jag städat upp ordentligt på sidan, men alla inlägg finns kvar så att den som vill kan gå igenom min historia och så även jag en dag på ålderns höst. Sist kom jag i kontakt med en hel del intressanta personer och utbyte ideér vilket är något jag gärna skulle vilja göra igen, vilket är den största anledningen till att jag blåser liv i skrivande igen. En annan faktor är att genom repetition samt att försöka förklara det jag gör för er, bidrar till att jag får tänka till lite extra och arbetar med strukturerat.

Mål?

Det kommande året kommer jag att skriva mer frekvent samt redovisa större delen av affärerna igen då detta efterfrågas av er. Dock tar jag oerhört mycket fler affärer i dagsläget än tidigare så vi får se hur mycket som är väsentligt att publicera. Dock kommer alla system att läggas till i vänsterkolumnen samt starta om räknarna till starten 2016 så att ni får ta del av alla uppgångar och drawdowns samt känslorna kring dessa.

Vad vill ni läsa om?

Jag har lite planer på att skiva inlägg om systemutveckling, programmering, backtesting och automatisk handel. Jag har även ett 100-tal böcker att recensera och rekommendera. Jag funderar även på att införa en frågehörna där några av läsarnas frågor besvaras varje vecka om detta skulle vara av intresse. Kanske videos på hur min plattform fungerar och hur jag länkar mot min broker eller hur man kodar system i Easylanguage, ProRealTime, NinjaTrader eller rentav av Python? Hör gärna av er om ni har förslag eller andra önskemål!