Guldkorn och mindre läsvärda böcker

Med åren har jag samlat på mig en del tradingböcker vilket har resulterat i ett mindre bibliotek och jag tänkte att jag kunde dela med mig av små micro recensioner, vilka anser jag vara guldkorn och vilka ni kan ni undvika och spara både pengar och tid.

Jag brukar gå in med inställningen om att jag alltid kan lära mig något nytt när jag sätter mig ner med en ny bok. Allt som oftast upprepar bara författaren vad som redan skrivit av någon annan tidigare men många gånger finner man små korn som blir grogrunden till ett fungerande tradingsystem.

Målsättningen är att publicera en recension varannan vecka. Har ni själv läst boken får ni gärna kommentera i recensionen oavsett om vi delar samma uppfattning eller ej. Kanske till och med kan få mig att läsa om boken med en annan infallsvinkel.

Böckerna kommer hädanefter att hamna under ”Bokrecensioner” i menyn högst upp på sidan.

Först ut är The Quantz